ŠMAJSOVÁ BUCHTOVÁ, Božena, Jakub PROCHÁZKA, Viktor KULHAVÝ a Alena NOVOTNÁ. Přípravný kurz k přijímací zkoušce na Masarykovu univerzitu. Přípravný kurz k přijímací zkoušce z Testu studijních předpokladů. 7., aktualizované vyd. Brno: Masarykova univerzita. ISBN 978-80-210-8110-9. 2016.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Přípravný kurz k přijímací zkoušce na Masarykovu univerzitu. Přípravný kurz k přijímací zkoušce z Testu studijních předpokladů
Autoři ŠMAJSOVÁ BUCHTOVÁ, Božena, Jakub PROCHÁZKA, Viktor KULHAVÝ a Alena NOVOTNÁ.
Vydání 7., aktualizované vyd. Brno, 2016.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
ISBN 978-80-210-8110-9
Štítky Munipress
Změnil Změnila: Mgr. Radka Vyskočilová, učo 2368. Změněno: 31. 5. 2016 09:45.
Anotace
Kniha je určena pro uchazeče o studium na Masarykově univerzitě, zejména na její Ekonomicko-správní fakultě. V textu je charakterizován Test studijních předpokladů, jsou doporučovány postupy pro přípravu na něj a pro jeho efektivní řešení. Ke každému subtestu Testu studijních předpokladů je uvedeno několik typových úloh se vzorovým řešením.
Anotace anglicky
The book is intended to be used by applicants of Masaryk university, especially for those aspiring for an admission to the Faculty of Economics and Administration. The text deals with the Learning Potential Test (LPT) and its subtest. Learning strategies and methods are recommended in order to succeed. For each subtest of LPT there are several sample exercises accompanied by commented answers.
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 14:56