ZVĚŘINA, Ondřej. "Rozlousknutí" muškátového oříšku. Praha: Výživaservis, 2016, 1 s. ISSN 1211-846X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název "Rozlousknutí" muškátového oříšku
Název anglicky Cracking of nutmeg
Autoři ZVĚŘINA, Ondřej (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání Praha, 1 s. 2016.
Nakladatel Výživaservis
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Přehledové a vzdělávací texty
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14110/16:00091644
Organizační jednotka Lékařská fakulta
ISSN 1211-846X
Klíčová slova anglicky nutmeg
Štítky EL OK
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 14. 12. 2016 17:24.
Anotace
Článek pojednává o hlavních látkách obsažených v muškátovém oříšku.
Anotace anglicky
Presented article discusses the main substances contained in nutmeg.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 02:45