VAĎUROVÁ, Helena a Lucie PROCHÁZKOVÁ. SENEL Presentation Day. Online. 2016, [citováno 2024-04-23]
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název SENEL Presentation Day
Název česky SENEL Presentation Day
Autoři VAĎUROVÁ, Helena a Lucie PROCHÁZKOVÁ
Vydání 2016.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Uspořádání konference
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky zaměstnávání; mladí lidé s postižením; podpora; podporované zaměstnávání, vzdělávání
Klíčová slova anglicky employment; young people with disabilities; supported employment; education
Změnil Změnila: Mgr. Klára Dobrovolná, DiS., učo 84416. Změněno: 7. 3. 2017 23:49.
Anotace
The seminar presented examples of good practice in employment of people with disabilities in Finland, Great Britain and the Czech Republic. The experts from the above mentioned countries discussed with experts from various institutions, schools, NGOs and care homes form the Czech Republic. As a part of the seminar, participants took part in two site visits to workplaces successfully employing people with disabilities.
Anotace česky
První pracovní seminář v rámci projektu Erasmus+ SEN Employment Links nabídl účastníkům příležitost nechat se inspirovat různorodými příklady dobré praxe vedoucí k úspěšnému pracovnímu začlenění mladých lidí s postižením/znevýhodněním a diskutovat o nich s odborníky z Velké Británie, Finska, Německa a České republiky. Připraveny byly také dvě zajímavé exkurze na pracoviště, která lidem s postižením dlouhodobě a úspěšně nabízí pracovní uplatnění.
Návaznosti
2015-1-UK01-KA202-013651, interní kód MUNázev: SEN Employment Links: Working with Employers and Trainers to Support Young People with Special Educational Needs/Disability into Employment (SENEL) (Akronym: SENEL)
Investor: Evropská unie, SEN Employment Links: Working with Employers and Trainers to Support Young People with Special Educational Needs/Disability into Employment (SENEL), Strategická partnerství v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a mládeže
VytisknoutZobrazeno: 23. 4. 2024 16:57