RODRÍGUEZ GARCÍA, Cristina. La correcció d'errors en l'expressió oral des del punt de vista d'estudiants universitaris txecs i eslovacs. In L'ensenyament del català a l'Europa central i oriental: metodologies, estudis i bones pràctiques, Universitat Masaryk de Brno i Institut Ramon Llull, 25. 3. 2017. 2017.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název La correcció d'errors en l'expressió oral des del punt de vista d'estudiants universitaris txecs i eslovacs
Název česky Opravení chyb v mluveném projevu podle názoru českých a slovenských studentů
Název anglicky Error correction in oral expression from the perspective of Czech and Slovak college students
Autoři RODRÍGUEZ GARCÍA, Cristina (724 Španělsko, garant, domácí).
Vydání L'ensenyament del català a l'Europa central i oriental: metodologies, estudis i bones pràctiques, Universitat Masaryk de Brno i Institut Ramon Llull, 25. 3. 2017, 2017.
Další údaje
Originální jazyk katalánština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 60201 General language studies
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14210/17:00096357
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova česky aplikovaná lingvistika; chyby; učení jazyka; metodika; mluvený projev; katalánština jako cizí jazyk
Klíčová slova anglicky applied linguistics; errors; interlanguage; language learning; methodology; oral production; Catalan as second language
Štítky kontrola_RIV, rivok
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnila: Mgr. Marie Skřivanová, učo 262124. Změněno: 18. 3. 2018 11:52.
Anotace
L'objectiu d'aquesta presentació és fer una reflexió sobre la correcció del errors en l'expressió oral des del punt de vista d'estudiants universitaris txecs i eslovacs.
Anotace česky
V tomto příspěvku jsou představené stanoviska a názory českých a slovenských studentů k opravení chyb v mluveném projevu. Na začátku je krátké představení o tom, jaké jsou veškeré strategie opravení chyb (Balcárcel, 2006). Dále je přehled názorů studentů vzhledem k opravení chyb. Na závěr jsou důsledky tohoto výzkumu.
Anotace anglicky
The aim of this presentation is to reflect briefly on the corrective feedback given in oral expression seen from the perspective of a group of college students from the Czech Republic and Slovakia.
Návaznosti
MUNI/A/1126/2016, interní kód MUNázev: Románské jazyky a románské literatury (Akronym: ROMJAZLIT)
Investor: Masarykova univerzita, Románské jazyky a románské literatury, DO R. 2020_Kategorie A - Specifický výzkum - Studentské výzkumné projekty
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 22:37