Detailed Information on Publication Record
2017
Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek
HEGER, Dominik and Ľubica VETRÁKOVÁBasic information
Original name
Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek
Name in Czech
Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek
Name (in English)
Methods to minimise the proteins denaturation during the freezing and lyophilization
Authors
HEGER, Dominik (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution) and Ľubica VETRÁKOVÁ (703 Slovakia, belonging to the institution)
Edition
Number: 306818, Publisher: Úřad průmyslového vlastnictví, Place of publication: Antonína Čermáka 2a, 160 68 Praha 6 - Bubeneč, Owner's name: Masarykova univerzita, Brno, 2017
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Patent
Field of Study
10403 Physical chemistry
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
RIV identification code
RIV/00216224:14310/17:00100010
Organization unit
Faculty of Science
Keywords (in Czech)
potlačení mrazové denaturace
Keywords in English
minimisation of freeze denaturation; lyophilization; freezing; freeze preservation
Změněno: 6/4/2018 14:42, Ing. Nicole Zrilić
V originále
Vynález se týká způsobu potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek ve formě vzorku
In English
The invention consists in minimisation of freeze denaturation of proteins during the freezing and lyophilization procedure of active ingredients in the sample form.
Links
LO1214, research and development project |
|