P 2017

Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek

HEGER, Dominik and Ľubica VETRÁKOVÁ

Basic information

Original name

Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek

Name in Czech

Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek

Name (in English)

Methods to minimise the proteins denaturation during the freezing and lyophilization

Authors

HEGER, Dominik (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution) and Ľubica VETRÁKOVÁ (703 Slovakia, belonging to the institution)

Edition

Number: 306818, Publisher: Úřad průmyslového vlastnictví, Place of publication: Antonína Čermáka 2a, 160 68 Praha 6 - Bubeneč, Owner's name: Masarykova univerzita, Brno, 2017

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Patent

Field of Study

10403 Physical chemistry

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

RIV identification code

RIV/00216224:14310/17:00100010

Organization unit

Faculty of Science

Keywords (in Czech)

potlačení mrazové denaturace

Keywords in English

minimisation of freeze denaturation; lyophilization; freezing; freeze preservation

Tags

Změněno: 6/4/2018 14:42, Ing. Nicole Zrilić

Abstract

V originále

Vynález se týká způsobu potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek ve formě vzorku

In English

The invention consists in minimisation of freeze denaturation of proteins during the freezing and lyophilization procedure of active ingredients in the sample form.

Links

LO1214, research and development project
Name: Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí (Acronym: RECETOX)
Investor: Ministry of Education, Youth and Sports of the CR