HŘIVNOVÁ, Michaela, Vladislav MUŽÍK, Jitka SLANÁ REISSMANNOVÁ a Lenka PROCHÁZKOVÁ. Den zdraví na Pedagogické fakultě s podtitulem "digitální zdravotní gramotnost a výchova k sexuálně reprodukčnímu zdraví". 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Den zdraví na Pedagogické fakultě s podtitulem "digitální zdravotní gramotnost a výchova k sexuálně reprodukčnímu zdraví"
Název česky Den zdraví na Pedagogické fakultě s podtitulem "digitální zdravotní gramotnost a výchova k sexuálně reprodukčnímu zdraví"
Název anglicky The Day of health at the Faculty of Education, subtitled "Digital Health Literacy and Education for Sexually Reproductive Health"
Autoři HŘIVNOVÁ, Michaela (203 Česká republika), Vladislav MUŽÍK (203 Česká republika, domácí), Jitka SLANÁ REISSMANNOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Lenka PROCHÁZKOVÁ (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání 2018.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání konference
Obor 50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14410/18:00102501
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky zdraví; výchova ke zdraví; životní styl; podpora zdraví; digitální zdravotní gramotnost; sexuálně reprodukční zdraví;
Klíčová slova anglicky health; health education; health lifestyle; digital health literacy; sexual reproductive health;
Změnil Změnila: PhDr. Mgr. Lenka Adámková, Ph.D., učo 92125. Změněno: 14. 3. 2019 13:54.
Anotace
Konference navazuje na tradiční akce pořádané fakultou. Letošní rok je zaměřen na výzkum digitální zdravotní gramotnosti a výchovu k sexuálně reprodukčnímu zdraví.
Anotace anglicky
The conference builds on the traditional conference organized by the Faculty of Education. This year will focus on research in digital health literacy and education for sexual reproductive health. This time with a focus on digital health literacy
VytisknoutZobrazeno: 16. 4. 2024 23:38