BAREŠ, Martin, Josef BEDNAŘÍK, Milan BRÁZDIL, Zdeněk KADAŇKA, Robert KUBA, Miroslav MORÁŇ, Hana OŠLEJŠKOVÁ, Ivan REKTOR, Irena REKTOROVÁ, Pavel ŠTOURAČ a Stanislav VOHÁŇKA. Učebnice speciální neurologie. 1. dotisk 3., přeprac. vyd. Brno: Masarykova univerzita. 301 s. ISBN 978-80-210-5320-5. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Učebnice speciální neurologie
Autoři BAREŠ, Martin, Josef BEDNAŘÍK, Milan BRÁZDIL, Zdeněk KADAŇKA, Robert KUBA, Miroslav MORÁŇ, Hana OŠLEJŠKOVÁ, Ivan REKTOR, Irena REKTOROVÁ, Pavel ŠTOURAČ a Stanislav VOHÁŇKA.
Vydání 1. dotisk 3., přeprac. vyd. Brno, 301 s. 2019.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učebnice
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
ISBN 978-80-210-5320-5
Štítky Munipress
Změnil Změnila: Mgr. Radka Vyskočilová, učo 2368. Změněno: 6. 8. 2019 11:10.
Anotace
„Učebnice speciální neurologie“ je určena studentům lékařské fakulty. Obsahuje podstatné znalosti z neurologie, které by měl posluchač znát pro úspěšné zvládnutí zkoušky a které budou sloužit v budoucnosti v jeho orientaci ve všeobecné medicíně. Pro budoucího neurologa to bude základ, který si bude musit upevnit a dále rozšířit, ke zdárnému vykonávání odborné praxe a k získání odbornosti v tomto oboru.
Anotace anglicky
The Textbook of Neurology is intended for medical students. It covers the basic approaches to diseases of the nervous system, knowledge of which is required in order to pass final medical examinations. It will also serve the successful candidate well for further orientation within general medicine. Further, the book may provide a platform for the newcomer to neurology, essential to strengthening and extending her/his clinical practice and for postgraduate studies.
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 17:14