BAREŠ, Martin, Josef BEDNAŘÍK, Milan BRÁZDIL, Zdeněk KADAŇKA, Robert KUBA, Miroslav MORÁŇ, Hana OŠLEJŠKOVÁ, Ivan REKTOR, Irena REKTOROVÁ, Pavel ŠTOURAČ and Stanislav VOHÁŇKA. Učebnice speciální neurologie. 1. dotisk 3., přeprac. vyd. Brno: Masarykova univerzita. 301 pp. ISBN 978-80-210-5320-5. 2019.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Učebnice speciální neurologie
Authors BAREŠ, Martin, Josef BEDNAŘÍK, Milan BRÁZDIL, Zdeněk KADAŇKA, Robert KUBA, Miroslav MORÁŇ, Hana OŠLEJŠKOVÁ, Ivan REKTOR, Irena REKTOROVÁ, Pavel ŠTOURAČ and Stanislav VOHÁŇKA.
Edition 1. dotisk 3., přeprac. vyd. Brno, 301 pp. 2019.
Publisher Masarykova univerzita
Other information
Original language Czech
Type of outcome Textbook
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
ISBN 978-80-210-5320-5
Tags Munipress
Changed by Changed by: Mgr. Radka Vyskočilová, učo 2368. Changed: 6/8/2019 11:10.
Abstract
„Učebnice speciální neurologie“ je určena studentům lékařské fakulty. Obsahuje podstatné znalosti z neurologie, které by měl posluchač znát pro úspěšné zvládnutí zkoušky a které budou sloužit v budoucnosti v jeho orientaci ve všeobecné medicíně. Pro budoucího neurologa to bude základ, který si bude musit upevnit a dále rozšířit, ke zdárnému vykonávání odborné praxe a k získání odbornosti v tomto oboru.
Abstract (in English)
The Textbook of Neurology is intended for medical students. It covers the basic approaches to diseases of the nervous system, knowledge of which is required in order to pass final medical examinations. It will also serve the successful candidate well for further orientation within general medicine. Further, the book may provide a platform for the newcomer to neurology, essential to strengthening and extending her/his clinical practice and for postgraduate studies.
PrintDisplayed: 16/4/2024 22:49