Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@article{1618278, author = {Orlovská, Katarína and Kapounová, Zlata}, article_location = {Praha}, article_number = {6}, keywords = {Sip-feeds; meals; nutrition}, language = {cze}, issn = {1211-846X}, journal = {Výživa a potraviny}, title = {Sipping v kuchyni aneb využití sippingu při přípravě pokrmů}, url = {https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-6-2019/}, volume = {74}, year = {2019} }
TY - JOUR ID - 1618278 AU - Orlovská, Katarína - Kapounová, Zlata PY - 2019 TI - Sipping v kuchyni aneb využití sippingu při přípravě pokrmů JF - Výživa a potraviny VL - 74 IS - 6 SP - 85-87 EP - 85-87 PB - Výživaservis s.r.o. SN - 1211846X KW - Sip-feeds KW - meals KW - nutrition UR - https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-6-2019/ L2 - https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-6-2019/ N2 - Obohacení pokrmů pomocí sippingu představuje jeden z účinných způsobů, jak zvýšit energetickou a nutriční hodnotu pokrmu, zejména u pacientů s nedostatečným příjmem energie a živin. Článek shrnuje informace o využití sippingu při přípravě pokrmů a poskytuje praktické rady a názorné ukázky. ER -
ORLOVSKÁ, Katarína a Zlata KAPOUNOVÁ. Sipping v kuchyni aneb využití sippingu při přípravě pokrmů. \textit{Výživa a potraviny}. Praha: Výživaservis s.r.o., 2019, roč.~74, č.~6, s.~85-87. ISSN~1211-846X.
|