BENEŠ, Pavel, Hana FRAITOVÁ, Miroslav DOSTÁLEK, Kateřina MALÁ, Sylvie PETROVÁ a Svatopluk SYNEK. Logbook pro cvičení bakalářského studijního programu Ortoptika. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita. 208 s. ISBN 978-80-210-9526-7. 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Logbook pro cvičení bakalářského studijního programu Ortoptika
Název česky Logbook pro cvičení bakalářského studijního programu Ortoptika
Název anglicky Logbook for the exercise of the bachelor study program Orthoptics
Autoři BENEŠ, Pavel, Hana FRAITOVÁ, Miroslav DOSTÁLEK, Kateřina MALÁ, Sylvie PETROVÁ a Svatopluk SYNEK.
Vydání 1. vyd. Brno, 208 s. 2020.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učebnice
Obor 10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
ISBN 978-80-210-9526-7
Klíčová slova česky logbook, ortoptika
Klíčová slova anglicky logbook, ortoptics
Štítky Munipress
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Radka Vyskočilová, učo 2368. Změněno: 5. 3. 2020 11:43.
Anotace
Skripta slouží jako záznamník výkonů a jiných odborných aktivit. Je přehledem studenta o absolvovaných cvičeních a odborných praxích z daných předmětů dle obsahu a požadavků kurikula uvedených v Katalogu předmětů. Praktická výuka umožňuje studentům aplikovat v podmínkách poskytovatele zdravotních služeb teoretické vědomosti a praktické dovednosti, které získali studiem teoreticko-praktických disciplín v odborných učebnách školy. Je tak poskytován prostor pro zdokonalování zručnosti, dovedností a návyků, studenti se učí samostatnosti, odpovědnosti a práci v týmu.
Anotace anglicky
The textbook serves as a recorder of practical exercises and other professional activities. It is an overview of the student's completed exercises and practical experiences in the given subjects according to the content and requirements of the curriculum listed in the Courses Catalogue. Practical training enables students to apply the theoretical knowledge and practical skills acquired by studying theoretical-practical disciplines in the professional training rooms of the school under the conditions of the health service provider. This provides space for improving skills and habits, students learn to the independence, responsibility and teamwork.
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 12:15