BENEŠ, Pavel, Hana FRAITOVÁ, Miroslav DOSTÁLEK, Kateřina MALÁ, Sylvie PETROVÁ and Svatopluk SYNEK. Logbook pro cvičení bakalářského studijního programu Ortoptika (Logbook for the exercise of the bachelor study program Orthoptics). 1st ed. Brno: Masarykova univerzita. 208 pp. ISBN 978-80-210-9526-7. 2020.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Logbook pro cvičení bakalářského studijního programu Ortoptika
Name in Czech Logbook pro cvičení bakalářského studijního programu Ortoptika
Name (in English) Logbook for the exercise of the bachelor study program Orthoptics
Authors BENEŠ, Pavel, Hana FRAITOVÁ, Miroslav DOSTÁLEK, Kateřina MALÁ, Sylvie PETROVÁ and Svatopluk SYNEK.
Edition 1. vyd. Brno, 208 pp. 2020.
Publisher Masarykova univerzita
Other information
Original language Czech
Type of outcome Textbook
Field of Study 10600 1.6 Biological sciences
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
ISBN 978-80-210-9526-7
Keywords (in Czech) logbook, ortoptika
Keywords in English logbook, ortoptics
Tags Munipress
Tags Reviewed
Changed by Changed by: Mgr. Radka Vyskočilová, učo 2368. Changed: 5/3/2020 11:43.
Abstract
Skripta slouží jako záznamník výkonů a jiných odborných aktivit. Je přehledem studenta o absolvovaných cvičeních a odborných praxích z daných předmětů dle obsahu a požadavků kurikula uvedených v Katalogu předmětů. Praktická výuka umožňuje studentům aplikovat v podmínkách poskytovatele zdravotních služeb teoretické vědomosti a praktické dovednosti, které získali studiem teoreticko-praktických disciplín v odborných učebnách školy. Je tak poskytován prostor pro zdokonalování zručnosti, dovedností a návyků, studenti se učí samostatnosti, odpovědnosti a práci v týmu.
Abstract (in English)
The textbook serves as a recorder of practical exercises and other professional activities. It is an overview of the student's completed exercises and practical experiences in the given subjects according to the content and requirements of the curriculum listed in the Courses Catalogue. Practical training enables students to apply the theoretical knowledge and practical skills acquired by studying theoretical-practical disciplines in the professional training rooms of the school under the conditions of the health service provider. This provides space for improving skills and habits, students learn to the independence, responsibility and teamwork.
PrintDisplayed: 28/3/2024 09:53