BENEŠ, Pavel, Sylvie PETROVÁ, Petr VESELÝ, Svatopluk SYNEK, Šárka SKORKOVSKÁ, Miroslav DOSTÁLEK, Libuše NOVÁKOVÁ KNOLLOVÁ, Jana SOKOLOVÁ ŠIDLOVÁ a Marek RAŠOVSKÝ. Logbook pro cvičení bakalářského studijního programu Optika a optometrie. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita. 113 s. ISBN 978-80-210-9607-3. 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Logbook pro cvičení bakalářského studijního programu Optika a optometrie
Název česky Logbook pro cvičení bakalářského studijního programu Optika a optometrie
Název anglicky Logbook for the exercise of the bachelor's study program in Optics and Optometry
Autoři BENEŠ, Pavel, Sylvie PETROVÁ, Petr VESELÝ, Svatopluk SYNEK, Šárka SKORKOVSKÁ, Miroslav DOSTÁLEK, Libuše NOVÁKOVÁ KNOLLOVÁ, Jana SOKOLOVÁ ŠIDLOVÁ a Marek RAŠOVSKÝ.
Vydání 1. vyd. Brno, 113 s. 2020.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učebnice
Obor 30304 Public and environmental health
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
ISBN 978-80-210-9607-3
Klíčová slova česky logbook, optika, optometrie
Klíčová slova anglicky logbook, optics, optometry
Štítky Munipress
Změnil Změnila: Mgr. Radka Vyskočilová, učo 2368. Změněno: 5. 8. 2020 14:38.
Anotace
Skripta slouží jako záznamník výkonů a jiných odborných aktivit. Je přehledem studenta o absolvovaných cvičeních a odborných praxích z daných předmětů dle obsahu a požadavků kurikula uvedených v Katalogu předmětů. Praktická výuka umožňuje studentům aplikovat v podmínkách poskytovatele zdravotních služeb teoretické vědomosti a praktické dovednosti, které získali studiem teoreticko-praktických disciplín v odborných učebnách školy. Je tak poskytován prostor pro zdokonalování zručnosti, dovedností a návyků, studenti se učí samostatnosti, odpovědnosti a práci v týmu.
Anotace anglicky
Logbook serves as a textbook of performances and other professional activities. It is an overview of the student's completed exercises and professional practices in the given subjects according to the content and requirements of the curriculum specified in the Catalog of courses. Practical training enables students to apply the theoretical knowledge and practical skills acquired by the study of theoretical and practical disciplines in the professional classrooms of the school in the conditions of the health service provider. This provides space for improving skills, abilities and habits, students learn independence, responsibility and teamwork.
VytisknoutZobrazeno: 18. 4. 2024 18:15