SKOTÁKOVÁ, Alena, Hana ŠERÁKOVÁ, Hana VÁLKOVÁ, Šárka MALEŇÁKOVÁ a Eva VALKOUNOVÁ. Volnočasové pohybové aktivity pro všechny aneb IVČA skáče. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2020. Elportál. ISSN 1802-128X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Volnočasové pohybové aktivity pro všechny aneb IVČA skáče
Název česky Volnočasové pohybové aktivity pro všechny aneb IVČA skáče
Autoři SKOTÁKOVÁ, Alena, Hana ŠERÁKOVÁ, Hana VÁLKOVÁ, Šárka MALEŇÁKOVÁ a Eva VALKOUNOVÁ.
Vydání 1. vyd. Brno, Elportál, 2020.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učebnice
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW PURL url html
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
ISSN 1802-128X
Klíčová slova česky sport; žáci se specifickými vzdělávacími potřebami; volnočasové pohybové aktivity; základní škola
Klíčová slova anglicky sport; pupils with special educational needs; physical activities; basic school
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Hana Šeráková, Ph.D., učo 18076. Změněno: 17. 8. 2020 12:03.
Anotace

Anotace
Multimediílní publikace Volnočasové pohybové aktivity pro všechny aneb IVČA skáče klade důraz především na deskripci zkušeností z inkluzivních volnočasových pohybových aktivit na ZŠ. Obsahuje stručná teoretická východiska a dále se zaměřuje na pohybové kroužky, jejich obsah, konkrétní práci s žáky se specifickými vzdělávacími potřebami. Učebnice je určena především pro studenty FSpS a PdF, ale je vhodná také pro širokou odbornou veřejnost – učitele, trenéry, vychovatele a v neposlední řadě také rodiče.

Anotace anglicky
The publication emphasizes primarily on the description of experiences of inclusive leisure-time physical activities in primary schools. It contains brief theoretical background and also focuses on leisure-time physical movement activities, their content, specific work with pupils with special educational needs, and brings the acquired positive and negative experiences with the included pupils, and physical activities.
Návaznosti
CZ.02.3.62/0.0/0.0/16_037/0004872, interní kód MUNázev: Kvalitní inkluzivní vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami na základní a střední škole (Akronym: Kvalita v inkluzi žáků se SVP)
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Kvalitní inkluzivní vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami na základní a střední škole, PO 3 Rovný přístup ke kvalitnímu předškolnímu, primárnímu a sekundárnímu vzdělávání
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 14:00