KRULÍKOVÁ, Martina a Ondřej ZVĚŘINA. Nutričně významné složky čaje: obsah manganu, zinku a mědi v čaji. Výživa a potraviny. Praha: Výživaservis s.r.o., 2020, roč. 75, č. 6. ISSN 1211-846X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Nutričně významné složky čaje: obsah manganu, zinku a mědi v čaji
Název česky Nutričně významné složky čaje: obsah manganu, zinku a mědi v čaji
Název anglicky Nutritionally important components of tea: contents of manganese, zinc and copper in tea
Autoři KRULÍKOVÁ, Martina a Ondřej ZVĚŘINA.
Vydání Výživa a potraviny, Praha, Výživaservis s.r.o. 2020, 1211-846X.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 10406 Analytical chemistry
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Tereza Miškechová, učo 341652. Změněno: 8. 3. 2021 14:55.
Anotace
Nutričně významné složky čaje: obsah manganu, zinku a mědi v čaji
Anotace anglicky
Nutričně významné složky čaje: obsah manganu, zinku a mědi v čaji
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 19:22