VRUBEL, Martin, Karel PANČOCHA, Věra VOJTOVÁ a Marie VÍTKOVÁ. Logbook for Special Edication doctoral program. 1., elektronické vyd. Brno: Masarykova univerzita. ISBN 978-80-210-9840-4. 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Logbook for Special Edication doctoral program
Autoři VRUBEL, Martin, Karel PANČOCHA, Věra VOJTOVÁ a Marie VÍTKOVÁ.
Vydání 1., elektronické vyd. Brno, 2021.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Obor 50302 Education, special
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
WWW Čítárna Munispace
ISBN 978-80-210-9840-4
Klíčová slova česky logbook; doktorský studijní program; speciální pedagogika; průběh studiem; vlastní hodnocení
Klíčová slova anglicky Logbook; Academic activities; Evaluation; Doctoral program; Special education
Štítky Munipress
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Martina Švaříčková Hlavatá, učo 13047. Změněno: 1. 6. 2021 11:22.
Anotace
The LOGBOOK of academic activities is an overview of fulfilled requirements for the course and completion of studies specified in the internal regulations of the faculty, accreditation materials of the study program and the catalog of courses. The logbook of academic activities is a students' document on the activities completed during their studies, which are part of the competencies of the graduates of the doctoral study program Special Education. The logbook functions as a control and feedback tool for students and supervisors regarding their completed activities.
Anotace česky
Záznamník odborných aktivit LOGBOOK je přehledem plnění požadavků v průběhu i závěru studia v návaznosti na vnitřní předpisy fakulty, akreditační materiály, studijní program a katalog předmětů. Záznamník odborných aktivit je dokladem studujících o aktivitách absolvovaných během studia, které jsou součástí kompetencí absolventů doktorského studijního programu Speciální pedagogika. Záznamník má funkci kontroly i zpětné vazby o absolvovaných aktivitách pro studující a školitele.
Návaznosti
MUNI/B/1332/2020, interní kód MUNázev: Metodologické a prezentační dovednosti kandidátů Ph.D. zaměřujících se na výzkum vzdělávání žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami
Investor: Masarykova univerzita, Metodologické a prezentační dovednosti kandidátů Ph.D. zaměřujících se na výzkum vzdělávání žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami
VytisknoutZobrazeno: 29. 3. 2024 03:12