ČERVENKOVÁ, Marie. Le français pour les étudiants en économie. 1., elektronické vyd. Brno: Masarykova univerzita. ISBN 978-80-210-9714-8. 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Le français pour les étudiants en économie
Autoři ČERVENKOVÁ, Marie.
Vydání 1., elektronické vyd. Brno, 2018.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Originální jazyk francouzština
Typ výsledku Učebnice
Obor 30306 Sport and fitness sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW html
ISBN 978-80-210-9714-8
ISSN 1802-128X
Klíčová slova česky učebnice francouzštiny; obchodní francouzština; francouzština pro akademické účely; francouzská gramatika; slovník obchodní francouzštiny
Štítky Munipress
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Martina Švaříčková Hlavatá, učo 13047. Změněno: 21. 9. 2021 14:05.
Anotace
Elektronická publikace Le français pour les étudiants en économie obsahuje část gramatickou s teoretickým vysvětlením a odpovědníky k procvičení, část věnovanou obchodní francouzštině se slovníčkem pojmů, videi a cvičeními na porozumění čtenému a část uvádějící do problematiky francouzštiny pro akademické účely. Je určena především studentům předmětu Francouzština na ESF MU, užitečná však může být i všem, kteří se francouzštinu učí a zároveň se zajímají o oblast ekonomie, obchodu, podniků a práce.
Anotace anglicky
The web publication Le français pour les étudiants en économie is intended primarily for students of French at ESF MU. However, it is also useful for all who learn French and who are interested in economics, business and labor, and would like to consolidate and improve their knowledge. The publication contains a grammatical part with a theoretical explanation and interactive exercises, a section dedicated to Business French with a glossary of terms, videos and exercises for reading comprehension, and a section on French for academic purposes.
VytisknoutZobrazeno: 16. 4. 2024 23:47