ČERVENKOVÁ, Marie. Le français pour les étudiants en économie. 1., elektronické vyd. Brno: Masarykova univerzita. ISBN 978-80-210-9714-8. 2018.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Le français pour les étudiants en économie
Authors ČERVENKOVÁ, Marie.
Edition 1., elektronické vyd. Brno, 2018.
Publisher Masarykova univerzita
Other information
Original language French
Type of outcome Textbook
Field of Study 30306 Sport and fitness sciences
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW html
ISBN 978-80-210-9714-8
ISSN 1802-128X
Keywords (in Czech) učebnice francouzštiny; obchodní francouzština; francouzština pro akademické účely; francouzská gramatika; slovník obchodní francouzštiny
Tags Munipress
Tags Reviewed
Changed by Changed by: Mgr. Martina Švaříčková Hlavatá, učo 13047. Changed: 21/9/2021 14:05.
Abstract
Elektronická publikace Le français pour les étudiants en économie obsahuje část gramatickou s teoretickým vysvětlením a odpovědníky k procvičení, část věnovanou obchodní francouzštině se slovníčkem pojmů, videi a cvičeními na porozumění čtenému a část uvádějící do problematiky francouzštiny pro akademické účely. Je určena především studentům předmětu Francouzština na ESF MU, užitečná však může být i všem, kteří se francouzštinu učí a zároveň se zajímají o oblast ekonomie, obchodu, podniků a práce.
Abstract (in English)
The web publication Le français pour les étudiants en économie is intended primarily for students of French at ESF MU. However, it is also useful for all who learn French and who are interested in economics, business and labor, and would like to consolidate and improve their knowledge. The publication contains a grammatical part with a theoretical explanation and interactive exercises, a section dedicated to Business French with a glossary of terms, videos and exercises for reading comprehension, and a section on French for academic purposes.
PrintDisplayed: 19/4/2024 11:55