2021
Regional cooking on regional television : Downscaling the gourmet experience
CHOVANEC, JanZákladní údaje
Originální název
Regional cooking on regional television : Downscaling the gourmet experience
Autoři
Vydání
Ross Priory Broadcast Talk group conference, 5-7 July 2021, online, 2021
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Prezentace na konferencích
Obor
60203 Linguistics
Stát vydavatele
Velká Británie a Severní Irsko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
Filozofická fakulta
Klíčová slova česky
pragmatika; sociální média; emotivita; stylizace; TV programy o vaření; regionální identita; dialekt
Klíčová slova anglicky
pragmatics; social media; emotivity; stylization; TV cooking shows; regional identity; dialect
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 16. 2. 2022 20:53, Mgr. Jana Pelclová, Ph.D.
Anotace
V originále
The presentation analysis the language of Czech cooking shows on regional TV. It concentrates on the use of dialect by the main protagonists in order to express their regional identity and add authenticity to the their stylized performance.
Návaznosti
MUNI/A/1376/2020, interní kód MU |
|