ŠIMŮNEK, Jan, Marie NOVÁKOVÁ, Zuzana NOVÁKOVÁ a Pavel BŘEZINA. The risk of ingestion of cyclopiazonic acid in consuments of white mold ripened cheese. In Chemical Reactions in Foods III. 1. vyd. Praha: Czech Chemical Society, Division of Food and Agricultural Chemistry, 1996, s. 318-321.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název The risk of ingestion of cyclopiazonic acid in consuments of white mold ripened cheese.
Autoři ŠIMŮNEK, Jan, Marie NOVÁKOVÁ, Zuzana NOVÁKOVÁ a Pavel BŘEZINA.
Vydání 1. vyd. Praha, Chemical Reactions in Foods III. s. 318-321, 1996.
Nakladatel Czech Chemical Society, Division of Food and Agricultural Chemistry
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 30105 Physiology
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Změnil Změnila: prof. MUDr. Marie Nováková, Ph.D., učo 1188. Změněno: 25. 6. 2009 21:50.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 22:59