TRNKOVÁ, Libuše, René KIZEK, Lenka HURTOVÁ a Luděk HŘIVNA. Hliník v potravinách. In Pokroky v klinické biochemii. I. Hradec Králové: Česká společnost klinické biochemie ČLS. s. 113. ISBN 80-238-4522-5. 1999.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Hliník v potravinách
Název anglicky Aluminium in food stuffs
Autoři TRNKOVÁ, Libuše, René KIZEK, Lenka HURTOVÁ a Luděk HŘIVNA.
Vydání I. Hradec Králové, Pokroky v klinické biochemii, s. 113-113, 1999.
Nakladatel Česká společnost klinické biochemie ČLS
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 10406 Analytical chemistry
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
ISBN 80-238-4522-5
Klíčová slova anglicky Aluminium; tee;marjoram;cacao; Alzheimer disease
Štítky aluminium, Alzheimer disease, cacao, marjoram, tee
Změnil Změnil: prof. Ing. René Kizek, DrSc., MBA, učo 6613. Změněno: 5. 10. 1999 11:02.
VytisknoutZobrazeno: 23. 4. 2024 10:51