VYTISKOVÁ, Soňa, Mária LACKOVÁ, Jana KLINEROVÁ, Ludmila BOURKOVÁ a Miroslav PENKA. POROVNÁNÍ POČTU NEZRALÝCH GRANULOCYTŮ STANOVENÝCH POMOCÍ HEMATOLOGICKÉHO ANALYZÁTORU SYSMEX XN, DÁLE POMOCÍ DIGITÁLNÍ MORFOLOGIE SYSMEX DI-60 S MIKROSKOPICKÝM VYŠETŘENÍM. In XXVII. česko-slovenská konference o trombóze a hemostáze a XX. česko-slovenská konference laboratorní hematologie. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název POROVNÁNÍ POČTU NEZRALÝCH GRANULOCYTŮ STANOVENÝCH POMOCÍ HEMATOLOGICKÉHO ANALYZÁTORU SYSMEX XN, DÁLE POMOCÍ DIGITÁLNÍ MORFOLOGIE SYSMEX DI-60 S MIKROSKOPICKÝM VYŠETŘENÍM
Název česky Porovnání počtu nezralých granulocytů stanovených pomocí hematologického analyzátoru Sysmex XN, dále pomocí digitální morfologie Sysmex DI-60 s mikroskopickým vyšetřením
Autoři VYTISKOVÁ, Soňa, Mária LACKOVÁ, Jana KLINEROVÁ, Ludmila BOURKOVÁ a Miroslav PENKA.
Vydání XXVII. česko-slovenská konference o trombóze a hemostáze a XX. česko-slovenská konference laboratorní hematologie, 2022.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Konferenční abstrakt
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova česky Sdělení získalo ocenění jako nejlepší poster XXVII. česko-slovenské konference o trombóze a hemostáze a XX. česko-slovenské konference laboratorní hematologie.
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: RNDr. Soňa Vytisková, Ph.D., učo 21476. Změněno: 30. 11. 2022 11:01.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 16:48