Detailed Information on Publication Record
2022
Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb
BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ et. al.Basic information
Original name
Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb
Name in Czech
Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb
Name (in English)
Packaging and storage as a factor affecting selected quality parameters of fresh fish
Authors
BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, H. BUCHTOVÁ, M. KLIMEŠOVÁ and L. VORLOVÁ
Edition
p. 30–37, 8 pp. 2022
Publisher
Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Other information
Type of outcome
Stať ve sborníku
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1/2/2023 00:21, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.
Links
QK21020245, research and development project |
|