D 2022

Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb

BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ et. al.

Basic information

Original name

Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb

Name in Czech

Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb

Name (in English)

Packaging and storage as a factor affecting selected quality parameters of fresh fish

Authors

BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, H. BUCHTOVÁ, M. KLIMEŠOVÁ and L. VORLOVÁ

Edition

p. 30–37, 8 pp. 2022

Publisher

Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach

Other information

Type of outcome

Stať ve sborníku

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1/2/2023 00:21, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.

Links

QK21020245, research and development project
Name: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministry of Agriculture of the CR