D 2022

Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa

NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ et. al.

Základní údaje

Originální název

Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa

Název česky

Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa

Název anglicky

Influence of temperature changes during transport on microbiological quality of salmon samples

Autoři

NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ

Vydání

od s. 348–354, 7 s. 2022

Nakladatel

Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach

Další údaje

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1. 2. 2023 00:28, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.

Návaznosti

QK21020245, projekt VaV
Název: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Zobrazeno: 6. 11. 2024 15:28