Detailed Information on Publication Record
2022
Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa
NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ et. al.Basic information
Original name
Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa
Name in Czech
Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa
Name (in English)
Influence of temperature changes during transport on microbiological quality of salmon samples
Authors
NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ and M. KLIMEŠOVÁ
Edition
p. 348–354, 7 pp. 2022
Publisher
Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Other information
Type of outcome
Stať ve sborníku
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1/2/2023 00:28, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.
Links
QK21020245, research and development project |
|