D 2022

Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa

NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ et. al.

Basic information

Original name

Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa

Name in Czech

Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa

Name (in English)

Influence of temperature changes during transport on microbiological quality of salmon samples

Authors

NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ and M. KLIMEŠOVÁ

Edition

p. 348–354, 7 pp. 2022

Publisher

Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach

Other information

Type of outcome

Stať ve sborníku

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1/2/2023 00:28, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.

Links

QK21020245, research and development project
Name: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministry of Agriculture of the CR