NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ and M. KLIMEŠOVÁ. Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa (Influence of temperature changes during transport on microbiological quality of salmon samples). Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2022, p. 348–354. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{2251815, author = {Necidová, L. and Bursová, Š. and Haruštiaková, Danka and Skočková, A. and Bartáková, K. and Klimešová, M.}, pages = {348–354}, publisher = {Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach}, title = {Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa}, year = {2022} }
TY - JOUR ID - 2251815 AU - Necidová, L. - Bursová, Š. - Haruštiaková, Danka - Skočková, A. - Bartáková, K. - Klimešová, M. PY - 2022 TI - Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa PB - Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach ER -
NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ and M. KLIMEŠOVÁ. \textit{Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa (Influence of temperature changes during transport on microbiological quality of salmon samples)}. Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2022, p.~348–354.
|