NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ and M. KLIMEŠOVÁ. Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa (Influence of temperature changes during transport on microbiological quality of salmon samples). Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2022, p. 348–354.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa
Name in Czech Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa
Name (in English) Influence of temperature changes during transport on microbiological quality of salmon samples
Authors NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ and M. KLIMEŠOVÁ.
Edition p. 348–354, 7 pp. 2022.
Publisher Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Other information
Type of outcome Proceedings paper
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Changed by Changed by: RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D., učo 163612. Changed: 1/2/2023 00:28.
Links
QK21020245, research and development projectName: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministry of Agriculture of the CR
PrintDisplayed: 18/7/2024 00:35