D 2022

The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of Atlantic cod samples

NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, K. BARTÁKOVÁ et. al.

Basic information

Original name

The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of Atlantic cod samples

Name in Czech

The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of Atlantic cod samples

Name (in English)

The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of Atlantic cod samples

Authors

NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, K. BARTÁKOVÁ and M. KLIMEŠOVÁ

Edition

Dublin, Ireland, p. P3.2.05, 2022

Publisher

Conference Book 36th EFFoST International Conference: Shaping the Production of Sustainable, Healthy Foods for the Future.

Other information

Type of outcome

Stať ve sborníku

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1/2/2023 00:37, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.

Links

QK21020245, research and development project
Name: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministry of Agriculture of the CR