BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, K. BARTÁKOVÁ and M. KLIMEŠOVÁ. Vliv porušení teploty při transportu na vybrané jakostní parametry filetů tresky obecné (Effect of temperature changes during transport on selected quality parameters of cod fillets). Brno: Veterinární univerzita Brno: Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů, 2022, p. 62–65. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{2251819, author = {Bursová, Š. and Necidová, L. and Haruštiaková, Danka and Zouharová, A. and Bartáková, K. and Klimešová, M.}, address = {Brno: Veterinární univerzita Brno}, location = {Brno: Veterinární univerzita Brno}, pages = {62–65}, publisher = {Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů}, title = {Vliv porušení teploty při transportu na vybrané jakostní parametry filetů tresky obecné}, year = {2022} }
TY - JOUR ID - 2251819 AU - Bursová, Š. - Necidová, L. - Haruštiaková, Danka - Zouharová, A. - Bartáková, K. - Klimešová, M. PY - 2022 TI - Vliv porušení teploty při transportu na vybrané jakostní parametry filetů tresky obecné PB - Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů CY - Brno: Veterinární univerzita Brno ER -
BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, K. BARTÁKOVÁ and M. KLIMEŠOVÁ. \textit{Vliv porušení teploty při transportu na vybrané jakostní parametry filetů tresky obecné (Effect of temperature changes during transport on selected quality parameters of cod fillets)}. Brno: Veterinární univerzita Brno: Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů, 2022, p.~62–65.
|