BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, K. BARTÁKOVÁ and M. KLIMEŠOVÁ. Vliv porušení teploty při transportu na vybrané jakostní parametry filetů tresky obecné (Effect of temperature changes during transport on selected quality parameters of cod fillets). Brno: Veterinární univerzita Brno: Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů, 2022, p. 62–65.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Vliv porušení teploty při transportu na vybrané jakostní parametry filetů tresky obecné
Name in Czech Vliv porušení teploty při transportu na vybrané jakostní parametry filetů tresky obecné
Name (in English) Effect of temperature changes during transport on selected quality parameters of cod fillets
Authors BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, K. BARTÁKOVÁ and M. KLIMEŠOVÁ.
Edition Brno: Veterinární univerzita Brno, p. 62–65, 4 pp. 2022.
Publisher Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů
Other information
Type of outcome Proceedings paper
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Changed by Changed by: RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D., učo 163612. Changed: 1/2/2023 00:50.
Links
QK21020245, research and development projectName: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministry of Agriculture of the CR
PrintDisplayed: 18/7/2024 00:37