MALÍŠKOVÁ, Johana a Peter TÓTH. Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky. In 42. mezinárodní konference Otázky neolitu a eneolitu našich krajin Přerov, 25. – 27. 09. 2023, 2023. 2023.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky.
Název česky Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky.
Název anglicky Composition of the diet of the first farmers in Moravia with respect to lipid analysis. New knowledge.
Autoři MALÍŠKOVÁ, Johana a Peter TÓTH.
Vydání 42. mezinárodní konference Otázky neolitu a eneolitu našich krajin Přerov, 25. – 27. 09. 2023, 2023. 2023.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 60102 Archaeology
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova česky strava; neolit; Morava; lipidy
Klíčová slova anglicky food; Neolihtic; Moravia; lipids
Změnil Změnila: Mgr. Renata Macholdová, učo 216933. Změněno: 2. 2. 2024 15:30.
Anotace
Příspěvek se zabývá složením stravy prvních zemědělců na Moravě z hlediska analýzy lipidů
Anotace anglicky
The paper deals with the composition of the diet of the first farmers in Moravia in terms of lipid analysis
Návaznosti
MUNI/A/1420/2022, interní kód MUNázev: Archeologické terénní prospekce, exkavace a dokumentace III
Investor: Masarykova univerzita, Archeologické terénní prospekce, exkavace a dokumentace III
VytisknoutZobrazeno: 31. 8. 2024 14:23