MALÍŠKOVÁ, Johana and Peter TÓTH. Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky. (Composition of the diet of the first farmers in Moravia with respect to lipid analysis. New knowledge.). In 42. mezinárodní konference Otázky neolitu a eneolitu našich krajin Přerov, 25. – 27. 09. 2023, 2023. 2023.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky.
Name in Czech Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky.
Name (in English) Composition of the diet of the first farmers in Moravia with respect to lipid analysis. New knowledge.
Authors MALÍŠKOVÁ, Johana and Peter TÓTH.
Edition 42. mezinárodní konference Otázky neolitu a eneolitu našich krajin Přerov, 25. – 27. 09. 2023, 2023. 2023.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Presentations at conferences
Field of Study 60102 Archaeology
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit Faculty of Arts
Keywords (in Czech) strava; neolit; Morava; lipidy
Keywords in English food; Neolihtic; Moravia; lipids
Changed by Changed by: Mgr. Renata Macholdová, učo 216933. Changed: 2/2/2024 15:30.
Abstract
Příspěvek se zabývá složením stravy prvních zemědělců na Moravě z hlediska analýzy lipidů
Abstract (in English)
The paper deals with the composition of the diet of the first farmers in Moravia in terms of lipid analysis
Links
MUNI/A/1420/2022, interní kód MUName: Archeologické terénní prospekce, exkavace a dokumentace III
Investor: Masaryk University, Archaeological field prospecting, excavation and documentation III
PrintDisplayed: 31/8/2024 18:16