k 2023

Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky.

MALÍŠKOVÁ, Johana and Peter TÓTH

Basic information

Original name

Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky.

Name in Czech

Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky.

Name (in English)

Composition of the diet of the first farmers in Moravia with respect to lipid analysis. New knowledge.

Edition

42. mezinárodní konference Otázky neolitu a eneolitu našich krajin Přerov, 25. – 27. 09. 2023, 2023. 2023

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Prezentace na konferencích

Field of Study

60102 Archaeology

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

Faculty of Arts

Keywords (in Czech)

strava; neolit; Morava; lipidy

Keywords in English

food; Neolihtic; Moravia; lipids
Změněno: 2/2/2024 15:30, Mgr. Renata Macholdová

Abstract

V originále

Příspěvek se zabývá složením stravy prvních zemědělců na Moravě z hlediska analýzy lipidů

In English

The paper deals with the composition of the diet of the first farmers in Moravia in terms of lipid analysis

Links

MUNI/A/1420/2022, interní kód MU
Name: Archeologické terénní prospekce, exkavace a dokumentace III
Investor: Masaryk University, Archaeological field prospecting, excavation and documentation III