Detailed Information on Publication Record
2023
Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky.
MALÍŠKOVÁ, Johana and Peter TÓTHBasic information
Original name
Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky.
Name in Czech
Složení stravy prvních zemědělců na Moravě na základě analýz lipidů. Nové poznatky.
Name (in English)
Composition of the diet of the first farmers in Moravia with respect to lipid analysis. New knowledge.
Authors
Edition
42. mezinárodní konference Otázky neolitu a eneolitu našich krajin Přerov, 25. – 27. 09. 2023, 2023. 2023
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Prezentace na konferencích
Field of Study
60102 Archaeology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
Faculty of Arts
Keywords (in Czech)
strava; neolit; Morava; lipidy
Keywords in English
food; Neolihtic; Moravia; lipids
Změněno: 2/2/2024 15:30, Mgr. Renata Macholdová
V originále
Příspěvek se zabývá složením stravy prvních zemědělců na Moravě z hlediska analýzy lipidů
In English
The paper deals with the composition of the diet of the first farmers in Moravia in terms of lipid analysis
Links
MUNI/A/1420/2022, interní kód MU |
|