Detailed Information on Publication Record
2023
Možnosti a limity rekonstrukce historických receptů na přípravu piva (na příkladu díla Františka Ondřeje Poupě)
JUŘIČKA, Martin and Štursa VÁCLAVBasic information
Original name
Možnosti a limity rekonstrukce historických receptů na přípravu piva (na příkladu díla Františka Ondřeje Poupě)
Name (in English)
Possibilities and limits of reconstruction of historical beer recipes (based on the example of the work od František Ondřej Poupě)
Authors
JUŘIČKA, Martin (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution) and Štursa VÁCLAV
Edition
Studia historica Brunensia, Brno, 2023, 1803-7429
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Field of Study
60101 History
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
RIV identification code
RIV/00216224:14210/23:00133189
Organization unit
Faculty of Arts
Keywords in English
Beer; recipes; František Ondřej Poupě
Tags
Tags
Reviewed
Změněno: 2/3/2024 22:48, Mgr. Zuzana Matulíková
V originále
Studie k možnostem a limitům práce s historickými recepty pro přípravu piva na příkladu díla brněnského sládka Františka Ondřeje Poupě.
In English
A study on the possibilities and limits of working with historical recipes for the preparation of beer on the example of the work of the Brno brewer František Ondřej Poupě.
Links
MUNI/A/1362/2022, interní kód MU |
|