HARUŠTIAKOVÁ, Danka, Natália MARTÍNKOVÁ, Magdaléna BLAŽKOVÁ, Lenka NECIDOVÁ, Šárka BURSOVÁ, Klára BARTÁKOVÁ, Alena ZOUHAROVÁ, Lenka VORLOVÁ, Marcela KLIMEŠOVÁ and Oto HANUŠ. Vyšetření rizika mikrobiální kontaminace potravin (Evaluation of the risk of microbial contamination of food). 2023.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Vyšetření rizika mikrobiální kontaminace potravin
Name in Czech Vyšetření rizika mikrobiální kontaminace potravin
Name (in English) Evaluation of the risk of microbial contamination of food
Authors HARUŠTIAKOVÁ, Danka (703 Slovakia, guarantor, belonging to the institution), Natália MARTÍNKOVÁ (703 Slovakia, belonging to the institution), Magdaléna BLAŽKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution), Lenka NECIDOVÁ (203 Czech Republic), Šárka BURSOVÁ (203 Czech Republic), Klára BARTÁKOVÁ (203 Czech Republic), Alena ZOUHAROVÁ (203 Czech Republic), Lenka VORLOVÁ (203 Czech Republic), Marcela KLIMEŠOVÁ (203 Czech Republic) and Oto HANUŠ (203 Czech Republic).
Edition 2023.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Software
Field of Study 10606 Microbiology
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
RIV identification code RIV/00216224:14310/23:00133967
Organization unit Faculty of Science
Keywords (in Czech) mikrobiologický profil; potraviny; hodnocení rizika; porušení chladícího řetězce
Keywords in English microbiological profile; foods; risk assessment; cold chain interuption
Technical parameters Na softwaru spolupracovaly týmy autorů z Veterinární univerzity Brno Fakulta veterinární hygieny a ekologie (IČO: 62157124), Masarykovi univerzity, Přírodovědecká fakulta, Brno (IČO: 00216224) a Výzkumného ústavu mlékárenského s.r.o. Praha (IČO: 26722861). Stránka, na které se výsledek nachází: https://webstudio.shinyapps.io/transportvzorku/ Software je založen na matematických modelech experimentálních dat. K vytvoření software ve formě webové aplikace byl použit software R a balíky „shiny“, „shinythemes“, „readxl“ a „plotly“. Software je volně přístupný odborné i laické veřejnosti. Používáním tohoto nástroje nevzniká žádný smluvní vztah mezi uživatelem a autory softwaru nebo majiteli serveru, na kterém je umístěn.
Changed by Changed by: RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D., učo 163612. Changed: 25/3/2024 17:24.
Abstract
Software Transport vzorků hodnotí vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil. Je volně přístupný na webové stránce https://webstudio.shinyapps.io/transportvzorku/
Abstract (in English)
The software Transport vzorku evaluates the effect of the cold chain violation during the transport of officially collected samples on their microbial profile. It is freely accessible on the website https://webstudio.shinyapps.io/transportvzorku/
Links
QK21020245, research and development projectName: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministry of Agriculture of the CR
PrintDisplayed: 27/7/2024 18:10