EN

Způsob fermentace vázanými živými mikroorganismy a/nebo bezbuněčnými praparáty a/nebo enzymy

NĚMEC, Miroslav, Danuška HORÁKOVÁ, Karel KOSAŘ a Tomáš ŠRUMA. Způsob fermentace vázanými živými mikroorganismy a/nebo bezbuněčnými praparáty a/nebo enzymy. 1999. Patent. Číslo: PV 1063-99. Vydavatel: Úřad průmyslového vlastnictví. Místo vydání: Praha. Název vlastníka: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Způsob fermentace vázanými živými mikroorganismy a/nebo bezbuněčnými praparáty a/nebo enzymy
Název anglicky Form of fermentation by fixed active microorganisms and/or by uncellular preparations and/or by enzymes
Autoři NĚMEC, Miroslav, Danuška HORÁKOVÁ, Karel KOSAŘ a Tomáš ŠRUMA.
Vydání Číslo: PV 1063-99, Vydavatel: Úřad průmyslového vlastnictví, Místo vydání: Praha, Název vlastníka: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 1999.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Patent
Obor Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky fermentation; imobilisation; yeast; beer
Štítky beer, Fermentation, imobilisation, Yeast
Změnil Změnil: doc. RNDr. Miroslav Němec, CSc., učo 1728. Změněno: 4. 12. 2001 11:46.
VytisknoutZobrazeno: 20. 3. 2019 06:56

Další aplikace