FORMÁNEK, Pavel a Dana HORÁKOVÁ. Oxidase activity of Yarrowia lipolytica W1 cells. Scripta Fac.Sci.Nat.Univ.Masaryk.Brun. Brno: MU v Brně, roč. 26, č. 26, s. 3-10. ISSN 80-210-2389-9. 2000.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Oxidase activity of Yarrowia lipolytica W1 cells
Autoři FORMÁNEK, Pavel a Dana HORÁKOVÁ.
Vydání Scripta Fac.Sci.Nat.Univ.Masaryk.Brun. Brno, MU v Brně, 2000, 80-210-2389-9.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14310/00:00003028
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky oxidase activity
Štítky oxidase activity
Změnil Změnila: RNDr. Danuška Horáková, CSc., učo 1293. Změněno: 28. 2. 2001 13:19.
Anotace
Oxidase activity of the yeast Y.lipolytica slowly decreases beginning with the temperature 45C and lower and the pH of the environment begins to inhibit the oxidase activity from value of 8.1. The cells exposed to 4C and neutral pH preserve their oxidase activity for 20 days.
Návaznosti
MSM 143100005, záměrNázev: Strukturně-funkční vztahy biomolekul a jejich role v metabolismu
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Strukturně-funkční vztahy biomolekul a jejich role v metabolismu
VytisknoutZobrazeno: 20. 4. 2024 01:51