KUBÁTOVÁ, Eva. Pozitiva a negativa outsourcingu. In Nové trendy rozvoje průmyslu. 1. vyd. Brno: VUT FP Brno, 2003, s. 1-4. ISBN 80-214-2518-0.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Pozitiva a negativa outsourcingu
Název anglicky Positives and negatives of outsourcing
Autoři KUBÁTOVÁ, Eva.
Vydání 1. vyd. Brno, Nové trendy rozvoje průmyslu, od s. 1-4, 4 s. 2003.
Nakladatel VUT FP Brno
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení obsah podléhá obchodnímu tajemství
Organizační jednotka Ekonomicko-správní fakulta
ISBN 80-214-2518-0
Klíčová slova anglicky outsourcing; organizational structure
Štítky organizational structure, outsourcing
Změnil Změnila: Ing. Eva Švandová, Ph.D., učo 22310. Změněno: 27. 11. 2003 15:46.
Anotace
Předmětem článku jsou pozitiva a negativa outsourcingu. Outsourcing je velmi úzce spojen s decentralizačním trendem. Mnoho podniků považuje outsourcing za způsob, jak se vyrovnat s neustálými dynamickými změnami prostředí, ve kterém se podnik nachází. V současné době je velmi "moderní" outsourcovat některé z činností podniku, ale podniky by si měly uvědomit i negativa, která jsou s outsourcingem spojena.
Anotace anglicky
The object of this essay is outsourcing and its negatives and positives. Outsourcing is closely associated with a trend towards decentralization. Many companies can consider outsourcing as a way of coming around with dynamical and neverending changes in enterpreneurial enviroment. It is very "fashionable" to outsource some activities of a company. But companies should realize very thoroughly, which activities can be outsourced, realize the negatives and positives connected with outsourcing.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 11:08