Detailed Information on Publication Record
2004
Preferencje dodatków do potraw mięsnych w zakładach żywienia zbiorowego
JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ, Jana DOSTÁLOVÁ and Lenka DURANOVÁBasic information
Original name
Preferencje dodatków do potraw mięsnych w zakładach żywienia zbiorowego
Name in Czech
Preference příloh k masitým pokrmům v jídelnách společného stravování
Name (in English)
Preference of Side-dish to meat meal in Dining Halls
Authors
JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ, Jana DOSTÁLOVÁ and Lenka DURANOVÁ
Edition
1. vyd. Warszawa, p. 563 - 568, 6 pp. 2004
Publisher
Szkoła główna gospodarstwa wiejskiego
Other information
Type of outcome
Stať ve sborníku
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
Faculty of Sports Studies
ISBN
83-7244-560-5
Keywords in English
nutrition; dining hall; lunch; meat; side-dish to meat meal; favorite meal
Změněno: 27/1/2005 16:24, Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.