D 2004

Preferencje dodatków do potraw mięsnych w zakładach żywienia zbiorowego

JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ, Jana DOSTÁLOVÁ and Lenka DURANOVÁ

Basic information

Original name

Preferencje dodatków do potraw mięsnych w zakładach żywienia zbiorowego

Name in Czech

Preference příloh k masitým pokrmům v jídelnách společného stravování

Name (in English)

Preference of Side-dish to meat meal in Dining Halls

Authors

JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ, Jana DOSTÁLOVÁ and Lenka DURANOVÁ

Edition

1. vyd. Warszawa, p. 563 - 568, 6 pp. 2004

Publisher

Szkoła główna gospodarstwa wiejskiego

Other information

Type of outcome

Stať ve sborníku

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

Faculty of Sports Studies

ISBN

83-7244-560-5

Keywords in English

nutrition; dining hall; lunch; meat; side-dish to meat meal; favorite meal
Změněno: 27/1/2005 16:24, Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.