D 2004

Preferencje dodatków do potraw mięsnych u studentów Wyższej Szkoły Wojsk

JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ a Jana DOSTÁLOVÁ

Základní údaje

Originální název

Preferencje dodatków do potraw mięsnych u studentów Wyższej Szkoły Wojsk

Název česky

Preference příloh k masitým pokrmům u studentů Vysoké vojenské školy

Autoři

JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ a Jana DOSTÁLOVÁ

Vydání

1. vyd. Poznań - Kraków, Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej, od s. 84 - 85, 2 s. 2004

Nakladatel

Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie

Další údaje

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

Fakulta sportovních studií
Změněno: 27. 1. 2005 15:42, Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Zobrazeno: 31. 10. 2024 19:54