JUŘÍKOVÁ, Jana a Miroslav GROSSMANN. Możliwości oceny badań flory mikrobiologicznej w daniach obiadowych. Online. In IV th International Scientific Conference "Hygienic and Environmental Health Determinants. 1. vyd. Nałęczów: Akademia Medyczna w Lublinie, 2004. s. 88 - 88. [citováno 2024-04-23]
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Możliwości oceny badań flory mikrobiologicznej w daniach obiadowych
Název česky Možnosti hodnocení mikrobiologických nálezů v porcích oběda
Autoři JUŘÍKOVÁ, Jana a Miroslav GROSSMANN
Vydání 1. vyd. Nałęczów, IV th International Scientific Conference "Hygienic and Environmental Health Determinants, od s. 88 - 88, 1 s. 2004.
Nakladatel Akademia Medyczna w Lublinie
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Fakulta sportovních studií
Změnil Změnila: Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D., učo 133370. Změněno: 27. 1. 2005 15:52.
VytisknoutZobrazeno: 23. 4. 2024 12:14