KYSELÁKOVÁ, Marie, Josef BALÍK, Miroslav VEVERKA, Antonín KLÁSEK, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ. Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2003, 7-8, s. 355-356. ISSN 1212-78-84.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín
Autoři KYSELÁKOVÁ, Marie, Josef BALÍK, Miroslav VEVERKA, Antonín KLÁSEK, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ.
Vydání Vinařský obzor, Velké Bílovice, Svaz vinařů ČR, 2003, 1212-78-84.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 30304 Public and environmental health
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Změnil Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 21. 3. 2005 12:36.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 12:46