KYSELÁKOVÁ, Marie, Josef BALÍK, Miroslav VEVERKA, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ. The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds. In XXVIII th World congress of vine and wine. Vienna, 2004, s. 173-174.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds
Autoři KYSELÁKOVÁ, Marie, Josef BALÍK, Miroslav VEVERKA, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jiří TOTUŠEK a Danuše LEFNEROVÁ.
Vydání Vienna, XXVIII th World congress of vine and wine, od s. 173-174, 2 s. 2004.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 10406 Analytical chemistry
Stát vydavatele Rakousko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Změnil Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 22. 3. 2005 11:36.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 11:15