FIALA, Jindřich. Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy. Výživa a potraviny. 2004, roč. 59, č. 1, s. 16-19. ISSN 1211-846X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy.
Název česky Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy.
Název anglicky Nutrition and cancer risk - part I: Basic priciples
Autoři FIALA, Jindřich (203 Česká republika, garant).
Vydání Výživa a potraviny, 2004, 1211-846X.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 30000 3. Medical and Health Sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14110/04:00030973
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova česky výživa; riziko rakoviny
Klíčová slova anglicky nutrition; cancer risk
Štítky cancer risk, nutrition
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc., učo 386. Změněno: 7. 4. 2010 12:46.
Anotace
Článek popisuje zásadní principy v hodnocení vztahu mezi výživou a rizikem rakoviny.
Anotace anglicky
The article describes the basic priciples in Nutrition and cancer risk association.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 10:31