FIALA, Jindřich. Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy. (Nutrition and cancer risk - part I: Basic priciples). Výživa a potraviny. 2004, vol. 59, No 1, p. 16-19. ISSN 1211-846X.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy.
Name in Czech Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy.
Name (in English) Nutrition and cancer risk - part I: Basic priciples
Authors FIALA, Jindřich (203 Czech Republic, guarantor).
Edition Výživa a potraviny, 2004, 1211-846X.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal
Field of Study 30000 3. Medical and Health Sciences
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
RIV identification code RIV/00216224:14110/04:00030973
Organization unit Faculty of Medicine
Keywords (in Czech) výživa; riziko rakoviny
Keywords in English nutrition; cancer risk
Tags cancer risk, nutrition
Tags Reviewed
Changed by Changed by: doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc., učo 386. Changed: 7/4/2010 12:46.
Abstract
Článek popisuje zásadní principy v hodnocení vztahu mezi výživou a rizikem rakoviny.
Abstract (in English)
The article describes the basic priciples in Nutrition and cancer risk association.
PrintDisplayed: 28/7/2024 19:25