FIALA, Jindřich. Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny (Nutrition and cancer risk - part II: Current dietary guideliness for cancer prevention). Výživa a potraviny. 2004, vol. 59, No 2, p. 30-33. ISSN 1211-846X.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Name in Czech Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Name (in English) Nutrition and cancer risk - part II: Current dietary guideliness for cancer prevention
Authors FIALA, Jindřich (203 Czech Republic, guarantor).
Edition Výživa a potraviny, 2004, 1211-846X.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal
Field of Study 30000 3. Medical and Health Sciences
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
RIV identification code RIV/00216224:14110/04:00030974
Organization unit Faculty of Medicine
Keywords (in Czech) výživa; strava; rakovina; výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Keywords in English nutrition; diet; cancer; dietary guideliness for cancer prevention
Tags cancer, diet, nutrition
Tags Reviewed
Changed by Changed by: doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc., učo 386. Changed: 7/4/2010 12:52.
Abstract
Článek se zabývá vlivem výživy na riziko rakoviny. Tato část II se zaměřuje na výživová doporučení pro prevenci rakoviny.
Abstract (in English)
The article desribes the influece of nutrition on cancer risk. This part II focuses on current dietary guideliness for cancer prevention.
PrintDisplayed: 24/7/2024 06:28