Detailed Information on Publication Record
2004
Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny
FIALA, JindřichBasic information
Original name
Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Name in Czech
Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Name (in English)
Nutrition and cancer risk - part II: Current dietary guideliness for cancer prevention
Authors
FIALA, Jindřich (203 Czech Republic, guarantor)
Edition
Výživa a potraviny, 2004, 1211-846X
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Field of Study
30000 3. Medical and Health Sciences
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
RIV identification code
RIV/00216224:14110/04:00030974
Organization unit
Faculty of Medicine
Keywords (in Czech)
výživa; strava; rakovina; výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Keywords in English
nutrition; diet; cancer; dietary guideliness for cancer prevention
Tags
Reviewed
Změněno: 7/4/2010 12:52, doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.
V originále
Článek se zabývá vlivem výživy na riziko rakoviny. Tato část II se zaměřuje na výživová doporučení pro prevenci rakoviny.
In English
The article desribes the influece of nutrition on cancer risk. This part II focuses on current dietary guideliness for cancer prevention.