J 2004

Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny

FIALA, Jindřich

Basic information

Original name

Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny

Name in Czech

Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny

Name (in English)

Nutrition and cancer risk - part II: Current dietary guideliness for cancer prevention

Authors

FIALA, Jindřich (203 Czech Republic, guarantor)

Edition

Výživa a potraviny, 2004, 1211-846X

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Článek v odborném periodiku

Field of Study

30000 3. Medical and Health Sciences

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

RIV identification code

RIV/00216224:14110/04:00030974

Organization unit

Faculty of Medicine

Keywords (in Czech)

výživa; strava; rakovina; výživová doporučení pro prevenci rakoviny

Keywords in English

nutrition; diet; cancer; dietary guideliness for cancer prevention

Tags

Reviewed
Změněno: 7/4/2010 12:52, doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.

Abstract

V originále

Článek se zabývá vlivem výživy na riziko rakoviny. Tato část II se zaměřuje na výživová doporučení pro prevenci rakoviny.

In English

The article desribes the influece of nutrition on cancer risk. This part II focuses on current dietary guideliness for cancer prevention.