KLAPALOVÁ, Alena. Připravenost českých podniků na využívání strukturálních fondů. www.edotace.cz: Economia OnLine. eDotace. 2005.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Připravenost českých podniků na využívání strukturálních fondů
Název česky Připravenost českých podniků na využívání strukturálních fondů
Název anglicky Readiness of the Czech enterprises for EU structural funds drawing
Autoři KLAPALOVÁ, Alena.
Vydání www.edotace.cz, eDotace, 2005.
Nakladatel Economia OnLine
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Popularizační texty a aktivity
Obor 50600 5.6 Political science
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Ekonomicko-správní fakulta
Klíčová slova anglicky structural funds; czech enteprises; information; problems
Štítky czech enteprises, information, problems, structural funds
Změnil Změnila: Ing. Naďa Voráčová, učo 62883. Změněno: 22. 5. 2009 12:31.
Anotace
Článek shrnuje hlavní poznatky výzkumu uskutečněného na konci roku 2004 zaměřeného na připravenost českých podniků na čerpání prostředků ze strukturálních fondů. Metodologicky se jednalo o průzkum s využitím standardizovaných dotazníků, který obsáhl 140 respondentů různé velikosti a oboru činnosti zejména z podnikatelské sféry. Výzkum byl zacílen zejména na problematiku informovanosti, bariéry získání podpory a návrhy možného zlepšení tohoto systému.
Anotace anglicky
The article summarizes the main results of the research conducted at the fall of year 2004 that was focused on the readiness of Czech companies for the opportunity of acquiring support from structural funds. The research was performed using standardised questionnaires and comprised of 140 respondents, mainly companies of different size and from different branches. The focus of the research was on the availability of information, barriers of the support system and proposals of further and future improvement.
Návaznosti
GA402/05/0853, projekt VaVNázev: Činitelé podněcující a tlumící zakládání a rozvoj malých a středních podniků v České republice jako členské zemi Evropské unie
Investor: Grantová agentura ČR, Činitelé podněcující zakládání a rozvoj malých a středních podniků v České republice jako členské zemi Evropské unie
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 08:38