TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, M KYSELÁKOVÁ, J TOTUŠEK, J STROHALM, J BALÍK, M VEVERKA, D LEFNEROVÁ, Pavla GREŠOVÁ a K LOUČKOVÁ. Biologically active compounds of selected fruit and vegetables and new emerging technology for their preservation. In Vitamins. Pardubice, 2005. ISBN The abstr. book.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Biologically active compounds of selected fruit and vegetables and new emerging technology for their preservation
Autoři TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, M KYSELÁKOVÁ, J TOTUŠEK, J STROHALM, J BALÍK, M VEVERKA, D LEFNEROVÁ, Pavla GREŠOVÁ a K LOUČKOVÁ.
Vydání Pardubice, Vitamins, 2005.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
ISBN The abstr. book
Změnil Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 8. 2. 2006 13:29.
VytisknoutZobrazeno: 29. 9. 2024 19:18