Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů
VOLDŘICH, Michal. Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů. 1. vyd. Praha: ÚZPI-Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2000, 96 s. ISBN 8072710044. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Basic information | |
---|---|
Original name | Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů |
Authors | VOLDŘICH, Michal. |
Edition | 1. vyd. Praha, 96 s. 2000. |
Publisher | ÚZPI-Ústav zemědělských a potravinářských informací |
Other information | |
---|---|
ISBN | 8072710044 |
Changed by | The record has been imported from the library system. Changed: 17/7/2023 04:49. |
PrintDisplayed: 31/5/2024 01:10